1095864.jpg

Yöpöytä on iso, mutta kummasti se vain täytyy kaikesta tarpeellisesta ja muistettavasta. no onneksi sain joulukortteihin osoitteet kirjoitettua.

 

1095873.jpg

Kirpparilöytöjä : saas nähdä suostuuko tytär laittamaan tuon väriset pallot kuuseen. Ja kipsifiguurille pitäs löytää tilaa seinältä.

1095878.jpg

Lempikoneeni, johon minulla on viha-rakkaussuhde. mies kyllä lupas, että saan läppärin, jos se voittaa sen arvonnassa. Sittenhän sitä voikin kirjoitella yömyöhään, eikä kukaan häiriinny.

1095880.jpg

Lattian tässä sain kieltämättä pestyä. nuo lumihiutaleet on olleet tuossa koko vuoden, eikäs tollasia tänävuonna tiimarista löytynytkään.

1095882.jpg

Yes ! Kyllä tytär yllättyy, kun isi sai tehtyä laskutilaa lavuaarin molemmin puolin. Jännityksellä odotan mitä hän sanoo verhosta, joka estää putkia näkymästä. Ompelukone on kaikista koneista se, joka vihaa minua. Se on anopilta peritty ja se kieltäytyy toimimasta. (sisko kyllä sano, että se pitäs putsata. Mutta mä epäilen että se on kirottu) Siis ompelin tuon verhon reunat ja kun piti ommella tarranauhaa kiinni, tuli stoppi. No ompelen käsin loput, kunhan jaksan.