1103906.jpg

 

fetes413.gif

Most of the cleaning of our house for christmas is done. I even manage to change the curtains too. And we vere visiting theatre in the neighbour city. We saw Fiddler on the Roof. The music and songs were beautiful but the story itself is a little bit sad because it is about emigration. The weather was nice. We ate in a restaurant and the whole evening was quite nice.

Ottaapa lujille tämä e n g e l s k a n vääntäminen. Ei millään jaksain. No yritän tässä jatkossakin kirjoittaa aina jotakin englanniksi, kun aina välillä nuo Irlantilaiset tuppaa eksyyn nukkekuvia katteleen tänne. Sukulaispoika Clinttoni ei paljo jaksa kirjotella. Sillä on niin paljon harrastuksia ja opiskelua elämä täynnä. Ja lienee turhaa ees oottaa, että joku suomalainen nukkekeräilijä tänne eksyis. Niin että siis ihan yks lysti mitä tässä kirjottelen. Pikkusen meinaa välillä tympästä !

JA PIENI KAUPALLINEN TIEDOTUS IHAN KOKKOLALAISTEN KIUSALLAKIN :

Menkää ihmiset ihmeessä katsomaan PIETARSAAREEN Teater Jacobin musikaalia VIULUNSOITTAJA katolla !!! On muuten hieno esitys ja oikea voimannäyte pieneltä mutta sinnikkäältä teatterilta. Loistavia nuoria näyttelijöitä ja upeita vanhoja konkareita. Laulut ovat loistavia, murre ihanaa ja yritys kovaa. Ja on sinne eksynyt muutama Kokkolalainenkin näyttelijä ja heitä on myös ilo kunnella ja katsoa. Aiheena väestön pakkosiirrot on niin tätä päivää, että vähän oikein masentaa, kun ajattelee. Näin historia toistaa itseään. Siirrosta ei ole pitkä matka etniseen puhdistukseen, joka on hyvin vielä muistissa Jugoslavian tapahtumista.

MUTTA KAIKEN KAIKKIAAN : HYVÄ TEATER JACOB, LOISTAVAA TEATTERIA !!!!!

 

spelman.gif