1174508.jpg

january.gif

Jaa tätä se nyt sitten on TUSKAA koko kevät tästä eteenpäin. TYLSÄÄ ARKEA JA TUMMUUTTA, vesisadetta, välillä lunta, jäätä ja rapaa ja rospuuttokelejä.

EI VAISKAAN !!!  KEVÄT tulee, JEEE !!!! IHANAAA !  Tulee muuttolinnut ja lehdet puihin; kaikki itikat ja kukat ja K E S Ä L O M A ja talviloma tai kevätloma mikä lienee siinä välissä !

Tulee hurjat Kynttilänpäivän myrskyt, tulee Pääsiäinen ja VAPPU !!!!!!

No rauhotutaampas nyt ja keskitytään. Tässä nyt seuraavaksi niitä NUKKEKUVIA epäloogisessa englantilais-suomalaisessa sekalaisessa, jonkinlaisessa aakkosjärjestyksessä. Nuket tulee siinä järjestyksessä, kun ne saan kuvattua. jokin sunnitelma on, mutta voi olla, että tulee lisäyksiä myöhemmin. (On muuten aika urakka. Matkamuistonukkeja minulla on nimittäin erittäin monesta maasta )

1159072.jpg

Algeria ja Arab Eremites

Here you can find Algerian great Belly Dance Music

 

1154819.jpg

Africa ja Australia. Australian doll is carying Waltzing Matilda. Listen to this music and you'll find out what it is !!!! 

 

 

 

 

1154822.jpg

Argentina

Mana Corazon Espinado is most beautifull music from Latin America !!!!

 

 

 

1154817.jpg

Brasilia ja Bolivia   !!!!!

 

 

 

Ja tästä Bstä jatketaan ei HETI vaan 15. päivä, että jää jotain odotettavaakin......Mielenkiintoisia Matkamuistonukkejen tunnistushetkiä kaikille!

Life is PAIN from here to summer !!! It is just waiting to Spring to come, waiting for sun and flowers and all those birds , which comes to Finland after long and dark winter. First comes storms and ice, then rain and muddy roads. And lots of work, work , work... But there is holidays to come too, in spring and finaly in summer. There comes sunny Easter and the 1. of May and lots, lots of sunshine !!!

And NO HÄTÄ ! I have my dolls and other hobbies to escape the every day life, which can be very, very dull. And thank God for Photo Friday and Inspiringpictures !!!

So keep on visiting here !! Always something coming up !