1384321.jpg

Ensimmäisellä sivulla MIKÄ KIRJASTA ON JÄLJELLÄ on Pikku-Jussi, joka suree sitä, kun ei ole saanut äidiltä lupaa maalata pääsiäismunia. "Olet vielä liian pieni", sanoo äiti.( KIRJAN KANNET ovat aikojen kuluessa hävinneet , eikä piirtäjästäkään ole tietoa.)

On the first page of the book, there is LITTLE-JOHN THE RABBIT, who is sad, because his mother had said, that he is yet too small to paint any easter eggs. (It would be lovely IF YOU KNOW, which kind of cover this book has had !!)

1384322.jpg

Jussi saapuu illalla verstaalle ja huomaa, että yksi muna on jäänyt maalaaamatta. Purkkien pohjalla on vain pikkiriikkisen maalia jäljellä. Jussi otti pensselin ja alkoi maalata. Hän otti väriä joka purkista ja onnistui peittämään suuren osan munan kuoresta värillä. Kuu paistoi ja Jussi näki, että muna tuli hieman kirjavaksi väreistä.

In the evening Little-John went to the workshop and he noticed that there is one egg which isn't painted yet ! There is only a little bitt of colour left in the bottom of each paint cans. The MOON was shining on the sky and it was so light that he could see the result of his painting.

1384328.jpg

Mutta sitten maalit loppuvat. Vaikka Jussi kuinka koettaa saada purkin pohjalta väriä, ei sitä tule enää yhtään. Ja munasta on vielä suuri osa valkoinen.................JATKUU ENSI PERJANTAINA............

And then suddenly the paint was finnished. And Little-John is so sad as he can not finnish his work !

........THE STORY CONTINUES ON NEXT FRIDAY.................................