Valokuvatorstain haasteena oli NÄYTÄ VOIMASI ! Mikä voima ? Meidäthän on tavallaan tuomittu elämään. Vai pitäisikö sanoa olemme saaneet elämän lahjan ja tässä sitä nyt yritetään elää.

VUODATUKSEN KUVIEN SIIRTO EI TAAS TOIMI. Joten jos ketä kiinnostaa, kuvan voi katsastaa Bloggerista

 

Tai ehkä se voima on SITKEYS. Niinkuin elämänlanka sitkeästi vaan kasvetaan eteenpäin. Eletään siihen asti kunnes elämä päättyy. Yleisimpiä voimia ovat usko, toivo ja rakkaus, vaan empä tiiä omalla kohdallani. Eletään nyt tässä vaan päivä kerrallaan.

Mutta kuten edellisessä kirjoituksessa oli tekstinä : elämelle kiitos, sain siltä paljon. Siis paljon elämältä, ei kaikkea. Kaikkea ei olekaan tarkoitus saada. Vaan hyvä on tyytä siihen mitä on.

Törmäsimpä tuossa tekstiä kääntäessäni mielenkiintoiseen sanaan HELLITTÄMÄTTÖMYYS = persistence. Persist = itsepintaisesti pitää kiinni jstk ; pysyä JÄRKÄHTÄMÄTTÖMÄNÄ ; jatkua,  

    elää edelleen

Photo Thursday : What's your power   And I must say it is , I suppose it is persistence. Or simply just go on living day after day, after day untill life ends. Faith, hope and love are those usually mentioned things, but I don't know. I'm just living day by day.

Photo for this challenge is in BLOGGER  because Vuodatus doesen't work once again !