1384325.jpg

Pikku-Jussille tuli kiire aamulla palkintotilaisuuteen. Yöllä oli satanut. Pisarat olivat sekoittaneet munan värit - ja muna oli tullut kauniiksi ja kirjavaksi. Se oli korea kuin sateenkaari. Pikku-Jussi juoksi tuulena paikalle. Ja valkoinen, punainen ja sininen palkintoherra katsoivat ja ihmettelivät.

Kaikki jänisperheet ovat tuoneet pääsiäismunansa tänne, ennen kuin ne lähetetään lapsille pääsiäismuniksi.

In the night when Little-John was sleeping, it started to rain and the water drops mixt the colours of the egg and it became very beautyfull in colours. Little-John rushed to the place where all the eggs were. All the rabbit families had bought their eggs here. First after this competition all the eggs were sent to children all over the world. There were the White, Red and Blue Judge to choose which were the beautyfulliest eggs this year.

1384326.jpg

Tässä Pikku-Jussi seisoo Matti Tatti Punatakin edessä ja on ujon näköinen. "Minä maalasin sen", hän sanoo.

Here Little-John is standing in front of the Red Judge and he seems to be very shy. " I painted it", he manage to say.

1384327.jpg

Ja niin Pikku-Jussi voitti kilpailun ja palkintomedaljonki ripustettiin hänen kaulaansa. Ja lisäksi hän sai kauniit vesivärit ja pensselit. Ja Iso-Jussi Vemmelsäären perheestä tuli kuuluisa ja kaikki lapset - Sipi ja Tipi ja Titterituu ja Pikku-Jussi pääsivät ilmaiseksi JÄNISTEN KILPAJUOKSUKOU-LUUN !!!! Sen pituinen se.

MIKÄLI JOKU TUNNISTAA KIRJAN tai tietää siitä jotakin, kertokaa se ihmeessä kommentissa !

And hsi colourfull easter egg won the first price ! And he got his medallion and water colours and the Big-John Vemmelsääri family became very famous. All the children of this family Sipi, Tipi and Titterituu and Little-John became students of THE RUNNING SCHOOL FOR RABBITS !!!!

THE END         If you know this book and the name of it, please tell me and leave a comment !