1633978.jpg

PS. LISÄYS 11.6 ! Saattaapi olla etten pysty olla osallistumatta VALOKUVATORSTAIHIN. Nyt taas pari päivää levättyäni tuntuu siltä, että jos on mielenkiintoinen aihe voinkin ehkä osallistua siihen. Voi olla, ETTÄ KOMMENTTEJA EN JAKSA KIRJOITELLA NIIN PALJON, mutta päivä kerrallaan. Osallistun jos jaksan  :)   


Täytynee pitää taukoa bloginpidossa, kun on ollut niin paljon vaikeuksia tuon uuden läppärin kanssa. Kuvien lataaminen on niin työlästä. Ja töissä pitäis jaksaa vielä melkein kuukausi ennen kuin saan lomaa.

1633988.jpg

Ehkä jatkan sitten kun yhdet synttärit on juhlittu, tyttären kanssa kieretty kirppareita ja Kuusamossa käyty. Jospas vaikka Kuusamosta sais mielenkiintoisia kuvia otettua.

1633998.jpg

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE !!! Ja AnniFannille KIITOS ihanasta kesäkortista !!!

1634003.jpg

PS. ADDED AT 11.6 !!! I'm so ADD'ECTED IN PHOTO THURSDAY that it maight be so that I'M TAKIING PART IN PHOTO CHALLENGE ANYWAY. We'll see how energic I am. I'll take one  day at time :)


I'M TAKING A PAUSE IN  BLOGGING because of many problems with my new computer. My computer don't like vuodatus and don't let me move my pics to my blog. And I'm very tired att work. I have still one month to work and to teach new summer workers. But maybe after some birthdays and after Kuusamo-journey I'LL BE BACK.

HAVE A VERY NICE SUMMER !!! I'll be back sometime in August .

1634008.jpg