1189448.jpg

Dolls from Canada.  SHE is Canadian Mounted Police doll . 2 Inuits too in picture and one hunter with blue gun.

Music from Canada : Avril Lavigne Innocence

Tässäpä Canadalainen ratsupoliisi vuorilta ja kaksi alkuperäiskansojen Inuiittien edustaja nukkeja sekä pieni turkishattuinen metsästäjä.

Inuiitit on löydetty Kokkolan kirppikseltä, metsästäjä Jyväskylän suunnalta ja ratsupoliisi on saatu vaihdossa Lauralta USA: sta

1189468.jpg

This doll is from former Ceylon nowadays Sri Lanka. He is a rich Kandy man. He wears a gold brocade fourcorned hat with jewel on top, gold brocade shirt and jacket. His jewellery includes a gold bead necklace with medallion, beaded ring. (information was from Marjory Fainges doll book)

Tämän nuken vaatetus jo paljastaa sen, että kyseessä on nukke, joka kuvaa rikasta ylimystä, Kandy-suvun edustajaa. Hänellä on neliskulmainen hattu jossa kulta koristelua ja kullalla kirjaillut vaatteet, leveä vyö. Koruja on myös: kultainen kaulakoru missä medaljonki ja iso sormus.

 Australialainen Marjory Fainges kuvaa hyvin näitä vanhoja matkamuistonukkeja kirjassaan, joka on Encyclopedia, tietosanakirja maailman nukeista. Itse olen onnistunut löytämään paljon samoja nukkeja, mitä kuvaillaan kirjassa.

1189454.jpg

The drummer is from Sri Lanka and those 2 other are from Cuba

Great Music from Cuba : Buena Vista  Social Club from Havanna !!!!!!Music tells so much about each country. Music has an international language.

 

Rumpalimies niinkuin ylimyskin ovat Sri Lankasta. Pyöreä musta nukke on Cubasta. Samoin pieni tumma nukke takana, joka kantaa hedelmätarjotinta.

Sri Lankalaiset nuket ja Cubalainen pyöreä nukke on löydetty Jyväskylänsuunnalta kirpputoreilta ja laiha tarjoilijanukke on Pietarsaaren kirppikseltä.

SORRY I don't add any music here, because it is too much for my blog. My web blog has some problems and it don't work alright, sorry !

Taidan olla lisäämättä musiikkia jatkossa näihin nukkekuviin ja maihin. Blogiin tulee liikaa tavaraa ja se ei enää toimi kunnolla. EHKÄ LISÄÄN LINKKEJÄ MYÖHEMMIN